LEVERANS

Det går tyvärr inte att hämta ordern eller på något annat sätt blir expedierade från vårt kontor/lager.

Varan bör vara hos dig inom 1-4 arbetsdagar då fraktbolagens sändningstider varierar beroende på bostadsort. Uppstår det en försening från oss, kontaktar vi dig via mail och du kan givetvis upphäva köpet om du så vill. Vi ber dig kontakta oss om du inte får ett mail från oss inom 3 arbetsdagar från orderbeställningen.

Vi skickar våra varor med DHL och du kan själv spåra ditt paket via det kollinummer du fått via mail, gå in på www.dhl.se så kan du spåra det.

Vi levererar i dagsläget inom Sverige men kunder från Norge & Danmark kan kontakta kundtjänst så kan vi försöka ordna leverans till Er.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt lagersaldofel. För information när/om en vara åter kommer i lager var vänlig kontakta kundtjänst

När paketet lämnar oss skickas ett mail med paketets kollinummer så att du kan följa ditt pakets väg på www.dhl.se. Om paketet dröjer mer än 14 dagar ligger det på ditt ansvar att, med hjälp av ditt kollinummer, se efter vad som har hänt med din försändelse.

Tänk på att:

- Skulle du sakna ett av våra mail, kolla din skräppostmapp. För att säkerställa att våra mail kommer fram som de ska kan du lägga till oss i din adressbok.

- Du kan även logga in på ”Mitt konto” och kontrollera att din order har gått igenom.

- Det är ditt ansvar som kund att kontakta sonnybono.se om du inte får något besked via mail eller sms när de beställda varorna är skickade.


FRAKTAVGIFT

Vi tar endast 69 kr i fraktavgift.
Hos oss har du alltid 1 fritt byte/retur. Det innebär att du kan returnera paketet (byte eller tillbakalämning av ej önskad vara)  kostnadsfritt med den förbetalda fraktsedeln som medföljer paketet. Skicka alltid ditt paket från samma plats som du hämtade upp den eller från ett annat DHL-ombud (ej posten, ej brevlåda).
Endast Ett Fritt byte/ fri retur gäller endast inom Sverige. vid full retur tar vi ut en administrationsavgift på 69kr


EJ UTHÄMTAD VARA

Ej uthämtat paket debiteras verklig fraktkostnad ut till kund samt returfrakt. För ej uthämtad vara tillkommer också en expeditionsavgift som för närvarande är 280 kr. Våra fraktvillkor (se ovan) gäller ej vi icke uthämtat paket.

I det fall att du ångrat dig redan innan du hunnit erhålla ditt paket så måste du ändå hämta ut detta hos ditt lokala ombud för att sedan skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ett outlöst paket och debitering sker därefter.


TRANSPORTSKADOR

Om du skall hämta ut ditt paket hos din DHL servicepoint och märker vid mottagandet att paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan du beställt ska du inte ta emot paketet. Gör då istället en reklamation hos det lokala ombudet direkt och be dem sända tillbaka paketet till sonnybono.se samt skriva anledningen till returen på paketet. Kontakta därefter vår kundtjänst och anmäl reklamationen.


FORCE MAJEURE

Vid händelse av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighetsåtgärd, strejk, lockout, blockad, naturkatastrof eller liknande händelse som ligger utanför Sonnybono .se´s kontroll, kommer vi att kunna tillämpa force majeure. Detta betyder att detta avtal inte behöver fullgöras alls eller till viss del. Om någon av ovanstående situationer inträffar kommer vi att underrätta kund om detta är möjligt.

 

REA

14 dagars öppet köp gäller även på rea-varor.